Messut virtuaalisesti 13.11. - 15.11.2020

Tampereen kädentaitomessut ovat jo vuosia olleet sekä pienille yrittäjille että asiakkaille upea tapahtuma. Globaali tialnne on vaikuttaneut nyt sen että 2020 marraskuussa kokoonnumme tutun asian äärelle virtuaalisesti. Monet tuotteet ja materiaalit ovat messuilla kiinnostavia siksi että niitä pääsee koskettelemaan ja yrittäjiä/tekijöitä voi samalla jututtaa liittyen kulloiseenkin teemaan.

Nahkakuviointi on tänäkin vuonna mukana messuilla koko tuote- ja taitokapasiteetillaan. Tarjolla on valmiita tuotteita ja materiaaleja kuten "live" messuilla. Haluamme palvella asiakkaitemme verkossa ja puhelimitse. Verstaalla Tampereen Kalevassa on pieni verstasmyymälä josta voi poiketa ostamassa tarvitsemiaan tuotteita.

Messuilla osastomme tarjoaa edelleen totuttuun tapaan oman tuotantomme (vyöt, koiratuotteet, kitaranhihnat, kotelot, lompakot, pussit, pussukat, remmit, kärpäslätkät jne) lisäksi, harjatuotteita, lompakoita, nahkaa (puukontekjöille/ompelijoille) ja muita alan tarvikkeitta.

Lahjakausi koittaa koronasta huolimatta. Suomalainen käsityö ja laadukkaat tuotteet ilahduttavat lahjan saajia poikkeuksetta. Oma tuotantomme nojaa ajatuksessa ja toteutuksessa kestävään kehitykseen. Meille se tarkoittaa tuotelaatua ja käyttöiän mittaa. Lausuma "isältä pojalle" on usein käytössämme - eikä suinkaan vailla perusteita. 

Tule siis rohkeasti kaupoille tai "cowboylle" ... ihan kuinka vaan. Hymyillään kun tavataan.